A bronzéremért küzdünk tovább

PICK Szeged I.-NEKA hetesekkel: 23-26 (11-14, 23-23)
I. osztályú serdülő országos négyes döntő, elődöntő, Szigetszentmiklós, 350 néző. Vezette: Garai, Varasdi.
PICK Szeged I.: Fazekas, Kerekes (kapusok), Járó 3, Papp, Szűcs P. 2, Vojnár D. 4, Balogh 7, Budai, Hrutka 3, Kucsera, Magos-Dóra 1, Nagy, Szekeres, Urszuly, Vojnár P. 1, Cseszkó 2. Vezetőedző: Hutvágner István.

Jól kezdtünk a NEKA ellen az elődöntőben, a meccs elején mi vezettünk. Ezután többször is rontottunk, átvette a vezetést az ellenfelünk. A félidőben három góllal lépett el a rivális. Tartotta előnyét a NEKA, mi kapaszkodtunk felfelé, az 50. percre ez eredményre is vezetett, egyenlítettünk, 19-19. Balogh Dániel góljaival tartottuk a lépést, az 55. percben már nálunk volt az előny: 21-20. Izgalmasan alakult a hajrá, hiszen 22-21-ről fordítottunk 23-22-re. Ekkor már az utolsó percben jártunk. Emberhátrányba kerültünk, ezt pedig kihasználta a boglári együttes, 25 másodperccel a vége előtt egyenlítettek. Még volt egy lövésünk, de ezt nem tudtuk gólra váltani.

A büntetőpárbajban elrontottunk három hetest, míg ellenfelünk mindet értékesítette, így 26-23-ra vereséget szenvedtünk, vasárnap a bronzéremért a Csurgói KK ellen küzdhetünk tovább.