Három korosztály, négy győzelem

A PICK Szeged utánpótlása számára is beindult a nagyüzem, csapataink zsinórban lépnek pályára a különböző bajnokságokban.

Férfi Ifjúsági II. osztály, Keleti csoport.
Mizse KC - Pick Szeged 28- 29 (12- 16)
Kis Márk vezetőedző: - Az első félidőben rengeteg ziccert hagytunk ki. Második félidő közepéig folyamatosan 4-5 gólos különbséggel vezettünk. Majd Kaszás Erik sérülése és az ellenfél nyitott védekezése megzavart minket. Az utolsó percben sikerült megszereznünk a győzelmet. A 14 kihagyott ziccer majdnem megbosszulta magát.

Serdülő III. osztály, 1. forduló, Szeged.
PICK Szeged-Tiszaföldvár VSE 47-16 (18-8)
PICK Szeged: Boróczky (kapus), Páger 2, Szabadi 6, Doszkocs 4, Kugelmann 3, Bacsa 2, Tóth K. 4, Donka 9, Herczeg 1, Bácsi 3, Szente 4, Molnár L. 3, Kovács B. 1, Sántha 3, Sutka 2. Vezetőedző: Kis Márk.
 
OGYB FU14, 1. osztály, B csoport:
Optimum Solar-Békési FKC-Pick Szeged 18-23 (8-12)
Gyöngyösi KK-Pick Szeged 17-22 (7-14)
Balda Ákos vezetőedző:  - Az első mérkőzést a Békés ellen játszottuk. Az első játékrész első felében okosan kézilabdáztunk elől, és hátul is jól működött a védekezés, aminek köszönhetően már 7 góllal is vezettünk, majd a sorcserét követően ez az előny 4 gólra apadt. Fontos lenne, hogy ne legyenek üresjáratok. A 7 gólos vezetésünknél se szórjuk el a labdákat, és ezekből ne kapjunk könnyű lerohanás gólokat. A második 20 percben a védelem stabil volt, a támadójátékunkban viszont javulni kell! Amiben még hiányérzetem van, az a hétméteres értékesítése. Sokallom a 3 kimaradt büntetőt. A második mérkőzést a Gyöngyös ellen játszottuk. Az első félidőben szépen, kreatívan kézilabdáztunk, amivel 7 gólos előnyre tettünk szert. A második 20 percben ismét a zárt 6:0-s védelem ellen voltak problémáink. Ezt mindenképpen javítani kell a következő fordulóig.
Összességében a fiúknak, örülök, hogy mindkét mérkőzést megnyertük!