Hiába győzték le a Veszprémet, a bronzérem jutott a PICK SZEGED-nek

Nem mindennapi izgalmakat hozott az U13-as Pick Ball-kupa. A PICK SZEGED együttese csak rosszabb gólkülönbsége miatt lett harmadik.

 

Rosszul indult, de annál szebben fejeződött be az U13-as korosztálynak megrendezett PickBall-kupa. A PICK SZEGED (Babinszki Ádám, Balog Csanád, Szendrei Bence, Császár Mátyás, Ferwagner Csaba, Hegyes Máté, Kakuk Dávid, Koczkás András, Kószó Lázár, Martonosi Máté, Monoki Balázs, Nagy Szabolcs, Nagy-György Csanád, Szabó Hunor, Tímár Ágoston. Vezetőedző: Mandl Gábor.) együttese hiába vezetett a meccs elején a Kecskemét ellen, a végén a Bács megyei csapat simán nyert ellenünk.

 

A második összecsapásra összekaptunk magunkat, könnyed játékkal vertük a szerb Vrbas gárdáját.

 

Az utolsó összecsapáson a veretlen Telekom Veszprém volt az ellenfelünk. Remekül kézilabdáztunk, és nagy meglepetésre 23-17-re vertük a bakonyiakat.

 

A tornán körbeverés alakult ki, három négy pontos csapat volt, végül a gólkülönbség döntött, így a harmadik helyet szereztük meg. A díjakat a Mol-PICK SZEGED másodedzője, Marko Krivokapics adta át.

 

PickBall-kupa eredmények: Kecskemét-PICK SZEGED 27-17, Telekom Veszprém-HC Vrbas 44-8, HC Vrbas-PICK SZEGED 9-21, Telekom Veszprém-Kecskemét 1916, HC Vrbas-Kecskemét 19-33, PICK SZEGED-Telekom Veszprém 23-17.

 

A PickBall-kupa végeredménye: 1. Telekom Veszprém 4 (80-47), 2. Kecskemét 4 (76-55), 3. PICK SZEGED 4 (61-53), 4. HC Vrbas 0.

 

A torna legjobb kapusa: Szabó Hunor (PICK SZEGED). A torna legjobb játékosa: Gáncs-Pető Máté (Telekom Veszprém). A torna gólkirálya: Molnár Bence (Kecskemét).

Főtámogató: Decathlon.
Támogatók: Pick Szeged Zrt., Pizza Monster, délmagyar.hu, Rádió88, VTV Szeged, szegedma.hu.

 

 

Korosztály: