Ismét elindítjuk PickBall-kupasorozatunkat

Hat sikeres utánpótlástornát rendeztünk 2017-ben. A sorozatot 2018-ban folytatjuk, januárban rögtön két hétvégén is útjára indítjuk a labdát a kicsikkel.

– Nagy örömömre szolgál, hogy a 2017-ben elkezdett tornasorozatból hagyományt tudunk teremteni – fejezte ki örömét Herbert Gábor, a PICK Szeged utánpótlás szakmai igazgatója.

– Tavaly év elején azzal a céllal rendeztük meg négy korosztályban a PICKBallt, hogy azok a csapataink, akik idősebbek között versenyeznek – klubunkban minden születési évre vannak csapataink – a bajnokságban év közben, azok megmérettethessék magukat saját korcsoportjukban is. Ezt a kezdeményezést nyáron felkészülési tornák formájában folytattuk. A tapasztalatok és visszajelzések pozitívak voltak a gyerekek, a szülők és a szakmai oldalról nézve az edzők részéről is – összegezte a tavalyi tornákat.

– 2018-ban sikerül bővítenünk a tornáink sorát, lesz Pickball 9, 10, 11, 12 és 13 éves csapatok számára a nyárig. A résztvevők között üdvözölhetünk olyan együtteseket, akik korábban már szerepeltek nálunk és szívesen jönnek vissza (TELEKOM-Veszprém, Algyő, Békés, Ferencváros), illetve először érkezik a PICKBallra majd a Szigetszentmiklósi KSK. Vendégeinket nagy szeretettel várjuk és bízom benne, hogy sikerül színvonalas mérkőzéseket látnia a kilátogató nézőknek, boldogan és elégedetten távozik minden résztvevő utánpótlás játékos. Hajrá KisKékek, Csak előre! – zárta mondandóját Herbert Gábor.

Az idén első utánpótlás tornáját január 13-án rendezzük az U10-esek számára. A mérkőzéseket a Topolya sori-, illetve a Déri Szakközépiskola tornatermében játsszák le.