Készülünk az év első hazai bajnokijára

Vasárnap 18 órakor az NB I/B-s bajnokságban, a Keleti csoportban a Vecsés csapatát fogadja a PICK Szeged U21. Fontos találkozó vár ránk. Szurkolóink ingyen tekinthetik meg a meccset, és védettségi igazolvánnyal tudnak belépni az újszegedi sportcsarnokba. Nagy szükségünk lesz a buzdításra. Két játékosunkkal hangolunk a mérkőzésre.

Nagy Tibor, a PICK Szeged U21 kapusa:

- A hét elején a mezőkövesdi meccset elemeztük és nagyon sok tanulságot vontunk le belőle, próbáltuk a hibákat javítani. A hét második felében pedig már a Vecsésre koncentrálunk. Az első fordulóban nagy harcban sikerült elhozni a 2 pontot, itthon is hasonló mérkőzésre számítunk, de nyerni szeretnénk.

Szilágyi Benjamin, a PICK Szeged U21 szélsője:
 
- Nagyon szoros, kiélezett mérkőzésre számítok, mert a Vecsés tapasztalt csapat. Érkezett most hozzájuk pár játékos, akikkel erősödtek, de ígérem, a csapattal mindent megteszünk a győzelemért, hiszen minden hazai meccset sikerrel szeretnénk zárni. A héten kőkeményen dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Remélem, sokan kilátogatnak a mérkőzésre, és segítenek minket a lelátóról!