Kettős meccs szombaton

Szombaton két meccset is rendeznek a PICK Arénában: 15 órakor a Ludányi Márton sportcsarnokban a PICK Szeged U21 a PLER együttesét fogadja az NB I/B-ben, majd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban a PICK Szeged a NEKA ellen lép pályára.

 

Az NB I/B-s csapatunk igazán patinás klubot, a fővárosi PLER-Budapest gárdáját látja vendégül. Ellenfelünk remek formában van, az elmúlt hét meccsét megnyerte, jelenleg a listavezető Eger mögött a második, feljutó helyen áll. Tizenegy összecsapáson nyolc győzelmet, egy döntetlent és két vereséget könyvelhettek el eddig. Edzőjük az a Horváth Attila, aki éveken keresztül a Ferencváros együttesének a mestere volt.

 

A keretükben két egykori akadémistánk is szerepel, Lőrincz Marcell és Csíki Richárd az elmúlt szezonban még nálunk játszott.

 

Az elmúlt hetekben nem úgy sikerültek a meccsek számunkra, mint ahogyan elterveztük, így most szeretnénk bravúrt bemutatni. Nem lesz könnyű dolgunk, de a lelkes szurkolótáborunk ebben sokat segíthet. A bajnoki megtekintése ingyenes, érdemes szombat délutáni programnak beiktatni, mert ilyen még nem fordult elő, hogy kettős meccset rendeznek a PICK Arénában.

 

Az NB I/B-s bajnokság állása: 1. Eger 20, 2. PLER 17, 3. Győr 16, 4. BFKA-Veszprém 15, 5. Békés 14, 6. Vecsés 12, 7. Tata 12, 8. PICK Szeged U21 11, Szigetszentmiklós 11, 10. Ózd 10, 11. DEAC 10, 12. Kecskemét 9, 13. BFKA-Balatonfüred 7, 14. Ajka 5, 15. Salgótarján 4, 16. Százhalombatta 3.