A legjobb négy között az öt szegedivel felálló ifjúsági-válogatott

Nagyszerű győzelemmel kezdte szereplését a montenegrói ifjúsági Európa-bajnokságon, a középdöntő első mérkőzésén a magyar válogatott. A Kárpáti Krisztián irányította nemzeti csapat 24-23-ra nyert Portugália ellen, és ez a siker azt jelentette, hogy már biztos a legjobb négy között folytatja a küzdelmet.
 
A mieink hibátlanul zárták a csoportkört, így 2 ponttal érkeztek a középdöntőbe. A luzitánok legyőzése után pedig már 4 pontunk van. A mai (18 óra) utolsó meccsen a pont nélküli horvátokkal nézünk szembe, de a meccs eredménye a biztos továbbjutást már nem befolyásolja. 
 
A magyar válogatottnak öt PICK Kézilabda Akadémia-játékos a tagja: Molnár, Szűcs, Balogh, Gazsó és Fekete. Az akadémiánk vezetője, Kárpáti Krisztián a kapitány, Füstös János pedig videó elemzőként dolgozik a csapat mellett.
 
A portugálok ellen Szűcs 3, Molnár 2 gólt szerzett. A szerdai meccs után pénteken már az elődöntőben lép pályára a magyar csapat. 

MAGYARORSZÁG-PORTUGÁLIA 24-23 (9-12)
Férfi ifjúsági Európa-bajnokság, középdöntő, 1. fordulóPodgorica, játékvezetők: Petursson, Thrastarson (izlandiak).
Magyarország: Lovistyek, Radvánszki (kapusok), Bali, Balogh, Bőti, Csörgő 12 (2), Fekete, Gazsó, Kathi, Kovács 3, Molnár 2, Nagy, Szűcs 3, Terjék 2, Tóth, Viski. Edző: Kárpáti Krisztián.
Portugália: Marques, Morgado (kapusok), Barbosa, Brandao 3, De Campos, Cavalcanti 7, C. Ferreira 1, S. Ferreira, Leite, Machado 2, Marques, Morgado, M. Oliveira 3, N. Oliveira 1, Sousa 2, Teixeira 4, Vasconcelos. Edző: Joao Pedro Martins Farinha Dias Antunes.
 
A középdöntő csoport állása: 1. Magyarország 4, 2. Németország 2, 3. Portugália 2, 4. Horvátország 0.
...