Legyen egy #kékek napod!

Az idei szezont is a Pick-nikkel kezdjük július 23-án (vasárnap). A helyszín a Széchenyi tér lesz, amelyet erre a délutánra sportbázissá alakítunk át.

 
Fél négytől a sétányon készen állnak majd a csapat Támogatói, akik sok-sok érdekes programmal, játékkal készülnek. Találkozhatsz a Pick Szeged Zrt. finomságaival, a Csányi Pincészet boraival, a PC-Trade munkatársaival, de toboroz a Prohumán, készül a PlazmaPont, a Sport és Fürdők Kft, a Délmagyarország és az Adidas.
 
Július 23-án a Pick Szeged utánpótlása és a felnőttcsapat együtt indítja a szezont. A felállított kis kézilabdapályán edzők segítségével minden gyerek kipróbálhatja majd a sportágat, de a nagyon kedvelt hétméteresdobó kaput is visszük magunkkal a TOYOTA Kovács jóvoltából.
 
A Pick-nik színpadán a programok négytől indulnak, a nap egy extrém sportbemutatóval kezdődik, berobbannak a térre a Korcsolyázó Diáksport Egyesület tagjai. A köszöntők után megismerkedhetnek az UP új szakmai igazgatójával, Herbert Gáborral és az utánpótlás két új edzőjével.
 
Hivatalosan átadjuk a "Kezedben a bérleted" játékunk két nyertesének a díjaikat, majd pedig egy rövid kvízjátékkal jövünk, értékes ajándékok találnak majd gazdára.
 
Azonban a színpadon a főszerep a MOL-Pick Szeged csapatáé lesz, bemutatkozik két új játékosunk, Dmitrij Zsitnyikov és Steffan Ráfn Sigurmannsson.
 
A játékosok autogramkártyákkal készülnek, lesz lehetőség velük ezt aláíratni, közös fotót készíteni egész délután.
 
Meghívtuk Rekop György humoristát, aki a színpadon majd a jókedvet biztosítja, utána pedig az Útközband-koncerttel zárjuk a napot.
 
Várunk mindenkit! Csak Előre #kékek!