Meccshegyek - az itthoniak zárt kapu előtt

A héten több korosztályos csapatunk is bajnokit játszik. A hazai meccseinket továbbra is zárt kapuk előtt rendezzük meg.

Szerdán a fiú 16-os bajnokságban, a H csoportban a PICK SZEGED az Orosházát fogadja. Vladan Jordovics együttese remekül hangolt, hiszen a NEKA ellen idegenben kétszer is nyert.

Pénteken Szegeden játszik a PICK Kézilabda Akadémia két csapata. A serdülők 16 órakor lépnek pályára az I. osztály 2. fordulójában a Csonkában, a Kecskemét ellen, majd az ifik 18 órakor csatáznak a Bács megyei alakulattal. Mindkét csapatunk győztes rajtot vett, kiválóan kezdte a bajnokságot.

Szombaton megkezdődik az U15-ös bajnokság (2005-2006). A PICK SZEGED a fővárosba utazik, az Elektromos-csarnokban a házi gazda Tromos ellen 10 órakor, majd a Fradi ellen 12 órakor lép pályára.

Vasárnap sem maradnak meccsek nélkül a játékosaink. Rajtol a felnőtt NB I/B-s bajnokság. A PICK SZEGED U22 itthon, az újszegedi sportcsarnokban kezd, 18 órakor a két éve még NB I-es Vecséssel csapnak össze Kárpáti Krisztián tanítványai. Ez a meccs is zárt kapus!

A PICK SZEGED II. serdülők az I. osztályban a Mezőkövesd gárdáját fogadják a Csonka gimnázium tornacsarnokában.

Ez a menü, természetesen közösségi oldalunkon a végeredményekről beszámolunk majd.