Megvan a második győzelem

A Mezőkövesd kezdte jobban a találkozót, pillanatok alatt 2-0-re elléptek. A 12. percben Hegedűs Patrik gólja után sikerült egyenlítenünk (7-7), majd Hutvágner Áron hetese után már vezettünk is. Innen nem volt megállás, egy 4-0-s rohammal, 11-7-re húztunk el. Jól kezdtük a második játékrészt, a 38. percben Szilágyi Benjámin találata után 20-14-et mutatott az újszegedi sportcsarnok új eredményjelzője. Jött is a taps lelkes szurkolóinktól. Ezután okosan játszottunk, szépen növeltük az előnyünket, 10 perccel a vége előtt 24-18 volt nekünk. A hajrában még rátettünk egy lapáttal, így 31-22-re diadalmaskodtunk.
Köszönjük a szurkolást!
 
PICK Szeged U21-Mezőkövesd 31-22 (16-12)
NB I/B, Keleti csoport, 4. forduló, újszegedi sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T.
PICK Szeged U21: Lakatos, Nagy T. (kapusok), Szepesi 5, Lőrincz 5, Varga M. 3, Csíki R. 1, Fekete, Radvánszki 2, Ludmán 1, Tusjak, Rea 1, Szilágyi B. 4, Francia 2, Hegedűs P. 3, Hutvágner 4. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Az első félidő derekáig futottunk az eredmény után, de szép lassan összeállt a védekezés és a jól beszálló Nagy Tibi kapuban nyújtott teljesítménye kellő magabiztosságot és stabilitást adott a mérkőzés hátralevő részében. A második félidőben éretten megtartottuk a felépített előnyt, amit a végjátékban még növelni is tudtunk. Kellemes meglepetés volt, hogy a hajrában nyugodtan nézhettem a mérkőzést. Nehezebb mérkőzésre számítottam, gratulálok a fiúknak, több jó egyéni teljesítmény is volt és csapatként is jól dolgoztak.