Nagy csatában sikerült megszerezni a győzelmet

A férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoportjában, a második fordulóban hazai pályán szerepelt a PICK Szeged U21 csapata. Kárpáti Krisztián együttese szoros csatában, fontos győzelmet aratott a Debrecen ellen.

PICK Szeged U21-Debreceni EAC 28-27 (15-15)
NB I/B Keleti csoport, 2. forduló, Szeged, Etelka sori tornacsarnok, 100 néző. Vezette: Haskó, Natkai.
PICK Szeged U21: Krivokapic, Lakatos (kapusok), Szepesi 3, Lőrincz 1, Gyepes, Varga M. 5, Tusjak 1, Csíki, Pintér, Radvánszki 3, Tóth D., Ludmán 1, Rea 5, Szilágyi B. 3, Hegedűs 2, Hutvágner 4.Vezeteődző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Nagyon készültünk a múlt heti vereség után, hogy hazai pályán megszerezzük első pontjainkat a bajnokságban. Magas hőfokú, izgalmas mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A rutin és a nagyobb tapasztalat küzdött a fiatalos lendület ellen. Mindkét csapat rengeteget dolgozott a győzelemért, felváltva vezetett 1-2 góllal. A hajrá előtt nagy nehezen sikerült 3 gólos előnyt szereznünk, majd egy emberhátrány alatt el is vesztettük azt. A végén hatalmas küzdelemben ismét a magunk javára billentettük a mérleg nyelvét, de az utolsó másodpercig izgulnunk kellett. Nagyon örülök, hogy a végletekig kiélezett találkozón sikerült nyernünk! Férfias küzdelem volt, gratulálok a csapatnak!