Parádés hajrá után győzelem

A vendégek az első félidőben sokáig vezettek, hajrában sikerült fordítanunk. A második játékrészben mindig nálunk volt az előny, azonban a Kecskemét többször is egyenlített. Az 54. percben 24-24 volt az eredmény. Jött egy komoly hajrá tőlünk, háromszor is eredményesek voltunk, közben egyetlen egy gólt sem kaptunk, így 27-24-re diadalmaskodtunk.

PICK Szeged II.-Kecskeméti TE 27-24 (14-13)
Serdülő I. osztály, Keleti csoport, 16. forduló, Szeged, Csonka gimnázium, 50 néző. Vezette: Kovács-Sebők, Réti.
PICK Szeged II.: Beslity, Bozsó (kapus), Balogh 1, Ferger 2, Furka 2, Herbert, Janecskó 1, Kiss-Horváth 1, Kovács 1, Magyar 2, Német 3, Sajben 3, Szenes, Szilágyi D., Szőnyi, Vidovenyecz 11. Vezetőedző: Vladan Jordovics.

Vladan Jordovics vezetőedző: - Ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy a játékosok tapasztalatot és rutint szerezzenek, a játékuk minőségét emeljék. Egy jó, fizikálisan domináns és tapasztaltabb csapat ellen játszottunk. Izgalmas mérkőzésen vagyunk túl. Elégedett vagyok a játékosok küzdőszellemével és hozzáállásával. A meccsre a beállójuk játékára készültünk, ennek ellenére sokszor nem sikerült megtartanunk. A legtöbb lehetőségeket a tiszta gólhelyzetekben hibáztunk. Hat méterről, egy az egyben a kapus ellen sokat rontottunk, és ez nagyban befolyásolta, hogy ne döntsük el korábban a mérkőzést. Örülök annak, ahogy a csapat védekezésben teljesített a második félidőben. Különösen az utolsó öt perc volt meghatározó ebben a fontos győzelemben. Továbbra is érezhető, hogy az előző időszakban megbetegedett játékosok nincsenek optimális állapotban, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megoldjuk ezt a problémát és még jobb játékkal rukkolunk elő, amiben a legfontosabb játékosaink egyéni fejlődése, a játék minden elemében.

 

Ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy a játékosok tapasztalatot és rutint szerezzenek, a játékuk minőségét emeljék. Egy jó, fizikálisan domináns és tapasztaltabb csapat ellen játszottunk. Izgalmas mérkőzésen vagyunk túl. Elégedett vagyok a játékosok küzdőszellemével és hozzáállásával. A meccsre a beállójuk játékára készültünk, ennek ellenére sokszor nem sikerült megtartanunk. A legtöbb lehetőségeket a tiszta gólhelyzetekben hibáztunk. Hat méterről, egy az egyben a kapus ellen sokat rontottunk, és ez nagyban befolyásolta, hogy ne döntsük el korábban a mérkőzést. Örülök annak, ahogy a csapat védekezésben teljesített a második félidőben. Különösen az utolsó öt perc volt meghatározó ebben a fontos győzelemben. Továbbra is érezhető, hogy az előző időszakban megbetegedett játékosok nincsenek optimális állapotban, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megoldjuk ezt a problémát és még jobb játékkal rukkolunk elő, amiben a legfontosabb játékosaink egyéni fejlődése, a játék minden elemében.