Rangadót játszik a Ludányi Márton sportcsarnokban a PICK Szeged U21

Csütörtök 18 órakor a férfi kézilabda NB I/B rájátszásában, az Alsóházban rangadót vív a PICK Szeged U21. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a BFKA-Balatonfüred együttesét fogadják.

 

A Százhalombatta ellen volt a premier, az első meccs a PICK Arénában található Ludányi Márton sportcsarnokban. Az első találkozón nyert (28–27) a PICK Szeged U21, így kiválóan avatták fel Kárpáti Krisztián tanítványai a létesítményt.

 

A #kiskékek ádáz küzdelmet folytatnak a rájátszásban, azért hajtanak, hogy meghosszabbítsák a másodosztályú tagságukat. Még fontos lépések várnak a fiatalokra, hiszen hat meccs van hátra az Alsóház rájátszásából. Az első öt helyen kell végeznie a PICK U21-nek ahhoz, hogy utána az NB II egyik bajnoka ellen egy semleges helyszínen megmérkőzzön a bennmaradásért.

 

Az újabb lépést csütörtök 18 órakor teheti meg a csapat a Ludányi Márton sportcsarnokban. A szurkolók ingyen nézhetik meg a találkozót. Az biztos, hogy hatalmas segítség lehet a szegedi szurkolótábor.

 

Rangadót játszanak a szegedi fiatalok, a jelenleg második helyen álló BFKA-Balatonfüredet fogadják. Az előző fordulóban vereséget szenvedtünk, a Győr győzött ellenünk. Ez volt az első vereségünk a rájátszásban. A Füred is hasonló mutatóval rendelkezik, mint mi. Négy meccsen három győzelem és egy vereség a mérlege.

 

 A fiatalok keretében több olyan játékos is található, aki szerepet kapott a PICK Szegedben, így Nagy Tibor, Luka Krivokapics, Szilágyi Benjámin, Hegedűs Patrik, Radvánszki Zsolt és Ludmán Marcell neve ismerősen csenghet a drukkereknek.

 

Az Alsóház állása: 1. Százhalombatta 18, 2. BFKA-Balatonfüred 18, 3. Győr 16, 4. PICK Szeged U21 16, 5. Mezőkövesd 12, 6. Vecsés 12, 7. DEAC 12, 8. FTC U21 10, 9. Komárom 4, 10. Pécs 2 pont.

 
 
 
 
VálaszTovábbítás