Szombaton először játszunk a Ludányi Márton sportcsarnokban

Szombaton 18 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lépünk pályára az NB I/B-s bajnokságban. A PICK Szeged U21 a Százhalombatta gárdáját fogadja.

Premier! Először játszunk bajnokit a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. Nagyon készülünk, a héten csakis a szombaton 18 órakor kezdődő találkozóra koncentrálunk. Az Alsóházban a Százhalombattai KE együttesét látjuk vendégül. Ellenfelünk vezeti a csoportot, mi a harmadik helyen állunk.

Jól kezdtük a rájátszást: az első meccsen magabiztosan nyertünk hazai pályán a Pécs ellen, majd idegenben, a Komárom otthonában is diadalmaskodtunk. Rea Barnabás és Varga Mihály továbbra is sérültek, egyelőre ők a rehabilitációt végzik. Szerencsére a többiek rendben, így Kárpáti Krisztián a legerősebb összeállításban küldheti pályára a csapatát.

Csapatunk vezetőedzője kiemelte, hogy a jó és hatékony védekezés nagyon fontos szerepet tölt majd a meccsen, hiszen a Battaiak remek átlövőkkel rendelkeznek, így az ők semlegesítésük fontos lesz a meccsen. A lejátszott két találkozón elégedett volt a védők és kapusok játékával, erre most is nagy szükség lesz.

A szurkolók is rengeteget segíthetnek, eddig is sok-sok támogatást kaptunk tőlük, bízunk benne, hogy a premierre szép számmal jönnek el bennünket buzdítani.

Az Alsóház állása: 1. Százhalombatta 16, 2. BFKA-Balatonfüred 16, 3. PICK Szeged U21 14, 4. Győr 14, 5. Vecsés 10, 6. FTC U21 10, 7. DEAC 8, 9. Komárom 2, 10. Pécs 2 pont.

A mérkőzés megtekintése ingyenes.