Tanuljatok! Legyetek jók!

Kedves PICK SZEGED utánpótlás-játékosok!
 
Olyan helyzetbe kerültünk, amivel még nem találkoztunk az életben! Otthon kell maradnotok, nem járhattok iskolába, nem járhattok edzésre. Ez nem könnyű időszak, mindenki számára nagyon furcsa.
Arra kérünk benneteket, hogy legyetek szófogadók, tartsátok be, amit édesanyátok, édesapátok kér. Fontos, hogy ugyanolyan lendülettel tanuljatok, mint eddig tettétek. Legyetek szorgalmasak, amit kérnek tőletek a tanáraitok, azt végezzétek el. Egy igazi PICK SZEGED-játékos számára fontos a tanulás!
Ha tehetitek, mozogjatok otthon. Aki kertes házban lakik, annak könnyebb a dolga, hiszen akár az udvaron is edzhet. Aki lakásban él, az is találja meg azt a mozgásformát, amivel karban tartja magát. Nyomj jó pár fekvőtámaszt, csinálj felüléseket, gimnasztikázzál, kérj engedélyt anyától és apától, engedjék meg, hogy egy labdával a falhoz passzolgassál. Most hirtelen ezek az ötletek jutottak az eszünkbe, de ami fontos, hogy most kerüld a társaságot, nem menj le a játszótérre, maradj otthon, légy türelmes, a tanulásban pedig kitartó!
 

Legyetek fegyelmezettek!