Telekom-kupa: két csapatunk bronzérmes lett Veszprémben

A PICK Szeged Utánpótlás U10-es és U12-es csapata vasárnap a veszprémi Telekom-kupán vett részt, ahol Miklós Melinda és Teimel Róbert tanítványai is a harmadik helyen végeztek. Előbbi együttese csak a szerényebb gólkülönbség miatt. Az U10-eseknél Szabó Hunort választották meg a legjobb kapusnak a PICK-ből.

Eredmények:

Telekom-Veszprém-Tapolca - PICK Szeged U10 10-22
PICK Szeged U10 - ÉLES KISE 4-24
Telekom-Veszprém - PICK Szeged U10 16-16

Kecskeméti Sportiskola - PICK Szeged U12 23-20 
PICK Szeged U12 - Telekom Veszprém 23-23
Éles KISE - PICK Szeged U12 39-21 

Miklós Melinda, a PICK Szeged U10 edzője: - A srácok újra belekóstolhattak a Szeged-Veszprém mérkőzések légkörébe, rögtön háromszor. Különböző erősségű ellenfelekkel játszottunk, és ennek megfelelő eredményeket értünk el. Az ÉKI elleni vereséget leszámítva hasznos napot töltöttünk együtt, ami remekül szolgálta a felkészülésünket, megmutatta, hogy hol tartunk és miben kell még fejlődnünk. Külön gratulálok Szabó Hunornak, aki a torna legjobb kapusa lett a korosztályában. Köszönjük a meghívást a szervezőknek.

Teimel Róbert, a PICK Szeged U12 edzője: - Nagyon hasznosak ezek a tornák, hiszen találkozunk hasonló és erősebb játékerőt képviselő csapatokkal. Tapasztalhatjuk , hogy hova kell fejlődnünk. Az első két mérkőzés a mérvadó, a harmadikat egyből a második után játszottuk, így fizikálisan és fejben is elfáradtak a srácok. Mindentől függetlenül gratulálok nekik, hiszen a küzdeni akarást mindenkin láttam, és ez az egyik legfontosabb.

- Becsei Dávid -