UrbanGo a kézilabdatáborban: intenzív élményeket szereztünk

Immáron negyedik alkalommal szervezzük meg a nyári kézilabdatáborunkat, amely 2018-ban két hétig tart és több mint ötven gyerek vesz részt rajta a 7-12 éves korosztályban. Az első turnus hétfőn kezdte a táborozást, az edzések mellett egy újdonság, az UrbanGo színesítette a fiatalok programját.

Nyomok, amelyek Szeged belvárosán keresztül vezetnek. Kincskeresés játékosan, amely néhol rejtélyes, néhol pedig városnéző túrának álcázott. Olyan, mintha az egész város egy szabadulószoba lenne, a megoldást pedig csak együtt érhetjük el. Ez az UrbanGo, amelyet táborozóink Bucsányi Ibolya edzővel próbáltak ki.

– Rendkívül intenzív és élményekben gazdag délutánt nyújtott a srácok számára az UrbanGo. Ismét bebizonyosodott, hogy a fiúk leleményessége, kitartása és érdeklődése határtalan. Egyes feladatoknál már-már Sherlock Holmes-i alaposságot mutattak. Minden bokrot, fát és macskakövet megmozgattak, átnéztek a siker érdekében. Nagyon élvezték – osztotta meg velünk az élményeket Bucsányi Ibolya a PICK Szeged kézilabdatáborának edzője.

– Becsei Dávid –