Vasárnap itthon kezdünk a Pécs ellen

A PICK Szeged NB I/B-s csapata az alsóházban folytatja szereplését. A tét a bennmaradás kiharcolása. A csapatunk jelenleg a negyedik helyen áll, és vasárnap 18 órakor itthon kezdi meg a küzdelmet. Az újszegedi sportcsarnokban a Pécs együttesét fogadjuk, fontos meccs vár ránk. A bajnoki megtekintése ingyenes, bízunk benne, hogy népes szurkolótábor buzdít majd bennünket, mert minden segítségre nagy szükségünk lesz.

Komoly kihívás előtt állunk. Az első négy hely valamelyikén kell végeznünk, és még ekkor sincs vége a küzdelemnek, hiszen jön még egy meccs az NB II egyik bajnoka ellen, semleges helyszínen kell összecsapnunk a tagság meghosszabbításáért.

Most az első feladatra koncentrálunk, egy jó rajt mindenképpen fontos lesz számunkra, így ígérjük, vasárnap kettőzött erővel küzdünk a Pécs ellen, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát.

A rájátszás állása: 1. Győr 12, 2. Százhalombatta 12, 3. BFKA-Balatonfüred 12, 4. PICK Szeged U21 10, 5. DEAC 8, 6. Vecsés 8, 7. FTC U21 8, 8. Mezőkövesd 6, 9. Komárom 2, 10. Pécs 2 pont.