Véget ért a XXVII. Balaton kupa

Tegnap véget ért a XXVII. Balaton Kupa. A Pick Szeged nagyon szép eredménnyel zárta a hétvégét, nincs okunk a szomorúságra.

Külön gratulálunk Marczika Barnabásnak, aki a torna legjobb kapusa díjat kapta.

 

Pick Szeged – Telekom Veszprém 13:12 (5:5)

 

Gyönyörű védéseknek lehettek szemtanúi a Szeged – Veszprém meccsre kilátogatók. Mindkét csapat keményen védekezett végig, és ez meg is látszódott mind a két félidőben. A második félidő 9. percben sikerült két góllal elmennie a veszprémi fiúknak. Ezt a hátrányt 10 perc alatt ledolgoztuk, és a második félidő 14. percében már vezettünk, és meg is nyertük a találkozót. Legjobb gólszerzőnk: Bajusz Brúnó 6 gól

 

 

Partizan Beograd –Pick Szeged 21:13 (9:6)

 

Az első félidő nehezen indult, 12 percig 2-1 állt az eredményjelzőn. Sok volt a technikai hiba mindkét együttesnél. Majd a Partizan átvette a vezetést az első félidő 19. percében. A második félidőben állandósította is a 3 gólos előnyét. Ezt folyamatosan tartotta a Partizan, a második játékrész 22. percében már 6 gólos volt az előnyük, amelyet a meccs végére nyolc különbségre emelte.

Legjobb gólszerzőnk: Balán Norbert 4 gól

 

A XXVII. Balaton kupa harmadik napja

 

A helyosztókkal folytatódott a XXVII. Balaton Kupa

 

Pick Szeged – NEKA (10:9)

 

Izgalmas meccset játszanak egymással a fiatalok. Szinte végig döntetlenre álltak a csapatok, de minimális előnnyel ugyan de  mégis mi vonulhatott előnyben pihenőre. Majd a második félidő 14. percében kétgólos előnyre tettünk szert. Ezt még sikerült ledolgoznia a NEKA-nak, de a következő 2 gólos hátrányt már nem.

Legjobb gólszerzőnk: Bajusz Brúnó 7 gól

 

 

Partizan Beograd – Pick Szeged 22:18 (11:9)

 

A Belgrád a meccs elejétől kezdve dominált, leginkább az Ő akaratuk érvényesült végig. A második félidőben egyértelműen a Partizan irányított. Hamar beállt a későbbi végeredmény.

Legjobb góllövőnk: Nagy Balázs 6 gól

 

A torna végeredménye:.

 

1. hely: PPD Zagreb

2. hely: Celje Pivovarna Lasko

3. hely: Balatonfüredi KSE

4. hely: Telekom Veszprém

5. hely: Partizan Beograd

6. hely: Pick Szeged

7. hely: HC Zubri

8. hely: NEKA

 

A torna legjobb játékosa: Domen Makuc (Celje)

A torna legjobb kapusa: Marczika Barnabás (Szeged)