PickBall 2019

III. PickBall Extra Kupa: a Celje felőrölte a Vojvodinát

Szoros első félidő után a szlovén támadások felőrölték a szerb védelmet, így a B csoport első fordulójában a Celje 23–18-ra legyőzte a Vojvodinát a 2003-as korosztályban, az újszegedi sportcsarnokban.

III. PickBall Extra Kupa: serdülőink nyolcgólos sikerrel kezdtek

Serdülőcsapatunk magabiztos sikerrel kezdte a III. PickBall Extra Kupát az újszegedi sportcsarnokban, miután a bosnyák Lokomotiva Brckót 34–26-ra legyőzte.

III. PickBall Extra Kupa: a Kielce és a Celje is érkezik

Immár harmadszor rendezzük meg közvetlenül a szezon kezdete előtt a PickBall Extra kupát, amelyen idén 2003-as és 2005-ös együttesek két hatcsapatos mezőnyben csatáznak majd egymással korosztályukban.

PickBall U14: tornagyőztesek lettünk!

Az újszegedi sportcsarnokban rendeztük meg a szezon utolsó PickBall utánpótlás fiú kézilabda-tornáját, amelyen klubunk U14-es csapata hibátlan teljesítménnyel végzett az élen.

PickBall U11: lendületből aranyérmet szereztünk

Az U13-asok után az U11-es korosztály is pályára lépett az elmúlt hétvégén a PickBall-kupán. Kisebbeknél két csapatunk is érdekelt volt, a tornát Mandl Alíce tanítványai nyerték meg, míg Bucsányi Ibolya fiataljai a negyedik helyen végeztek.

PickBall U13: legyőztük a Telekom Veszprémet a döntőben

A szegedi Csonka-tornateremben rendeztük meg a PickBall-kupát az U13-as korosztály számára, amelynek döntőjében Balda Ákos tanítványai a Telekom Veszprémet győzték le. A torna legjobb játékosának Német Márkot választották meg a PICK SZEGED-ből.

PickBall-kupa: folytatjuk ezen a hétvégén!

Ezen a hétvégén újabb két tornával folytatódik a PICK SZEGED Utánpótlás tornasorozata, a PickBall-kupa.

Január utolsó hétvégéjén két hatcsapatos eseményt tartunk. Szombaton az U13-asok, vasárnap az U11-esek szerepelnek majd a Csonka-tornateremben.

Résztvevő csapatok:

PickBall U10: mindenki a legfontosabb élményben részesült

Az elmúlt hétvégén két PickBall-kupát is rendeztünk. Az U12-es végeredményéről már korábban beszámoltunk, az U10-eseknél azonban a játék öröme dominált, nem hirdettünk győzteseket, nem számoltuk a gólokat.

PickBall: kiváló meccseket játszottak az U12-esek

A Telekom Veszprém végső győzelmével zárult az idei első PickBall-kupa, amelyet szombaton az Etelka sori sportcsarnokban rendeztünk meg az U12-es korosztály számára.

Januárban négy PickBall-kupát rendezünk

Januárban négy tornával folytatódik a 2017-ben életre hívott, nagy sikerű utánpótlás tornasorozatunk, a PickBall-kupa. Ezen a hétvégén (január 12-13.) és két hét múlva (január 26-27.) összesen 22 csapat méri össze tudását az U10-től az U13-as korosztályig.