Elindultak a tréningek, három csapatunk edzőtáborba utazott

A Széchenyi téren megrendezett V. PICK-nik-kel nem csak a MOL-PICK SZEGED, hanem a PICK SZEGED Utánpótlás korosztályos csapatai is elindították a 2019-2020-as idényre való felkészülést.

A nyári felkészülési időszakot ifjúsági és serdülő csapataink indították először az elmúlt hét első napján. Múlt szerda óta pattog a labda az U15-ösöknél, míg az U14-esek ma kezdték meg az alapozó munkát, míg az U13-asok augusztus első hetében, az U12-esek a másodikban indítják a tréningeket majd.

Három csapatunk, a komplett ifjúsági korosztályunk, valamint a serdülő I.-es gárdánk ma elutazott a szerbiai Magyarkanizsára, ahol péntekig edzőtáboroznak a fiúk. A következő héten újabb három gárdánk utazik el a közeli kisvárosba. A serdülő 2004-esekkel mennek az U15-ösök és az U14-esek.

Hazai és külföldi felkészülési tornákban sem lesz hiány a szezonkezdetig. Augusztus 12-től az U15-ös és U13-as csapatunk is részt vesz a veszprémi Cell Cupon, míg ifjúsági I. osztályú együttesünk augusztus közepén a németországi Düsseldorfban játszik majd.

A horvát fővároshoz, Zágrábhoz közeli Rudarban lép pályára ifjúsági II. osztályú és U15-ös III. osztályú együttesünk. A serdülő I. osztályban induló I.-esnek, valamint U15-ös I. osztályú együttesünknek PickBall Extra kupát (augusztus 29-30.) szervezünk, amely természetesen illeszkedik a felkészülésünkbe.

– Becsei Dávid –