Ifjúsági I. osztály: bebiztosítottuk a helyünket a négyes döntőbe

Izgalmas mérkőzésen győztünk 32–31-re Gyöngyösön, ami azt jelenti, hogy a hátralevő három mérkőzésünk eredményétől függetlenül már biztosan ott leszünk az Ifjúsági I. osztály négyes döntőjében.

HE-DO B. Braun Gyöngyös – PICK SZEGED 31–32 (15–17)

Férfi kézilabda, Ifjúsági I. osztály, Keleti csoport, 23. forduló. Gyöngyös, 90 néző. Vezette: Barna, Kovács B.

PICK SZEGED: L. Krivokapics – Nagy B. 2, Bajusz B. 3, Szabó B. 6, Rea 3, Kurai 2, Lőrincz 6. Csere: Kucsera (kapus), Csiki Cs. 2, Balán, Dobay 4, Csányi 4, Oltványi, Kaszás. Edző: Velky Péter.

Velky Péter: – Betegség és sérülés miatt kissé tartalékos kerettel vágtunk bele a mérkőzésbe. Nagy iramú meccsen 45 percig nem adtuk ki a vezetést a kezünkből, ám volt egy hullámvölgy, ahol ellenfelünk átvette a vezetést és a négygólos különbségért is támadhatott. Sikerült összeszedni magunkat, és kijöttünk a gödörből. Az utolsó percben visszajöttünk döntetlenre. Az ellenfél utolsó támadását sikerült kivédekezni az utolsó fél minutumban, és egy lerohanásból szerzett góllal az utolsó másodpercekben megszereztük a győzelmet. Nagyot küzdöttünk, gratulálok a csapatnak, ezzel a sikerrel bebiztosítottuk helyünket a négyes döntőben.

Holnap 18 órától a Dabast fogadják Velky Péter tanítványai az Etelka sori sportcsarnokban.

– Becsei Dávid –

Korosztály: