Ifjúsági II. osztály: sikerrel zártunk itthon

Lejátszotta utolsó hazai mérkőzését Szabó Péter edző együttese az Ifjúsági II. osztályban. A fiúk 31-28-ra legyőzték az Algyőt, így eldőlt, hogy a hatodik helynél rosszabb pozícióban már nem végezhet a csapatunk.

A győzelem mellett egy kedves pillanattal zártuk a bajnokság hazai részét. A srácok két társukat, Strifler Marcellt és Nagy Miklóst lepték meg egy közös csapatfotóval és egy kedves felirattal. Marcit betegsége, míg Mikit sportsérülése kényszerítette ideiglenesen a játék befejezésére. Szabó Péter tanítványai két társuknak ajánlják a szezonban elért szép eredményt, melyet nagyrészt náluk idősebb mezőnyben értek el.

A képen szereplők, felső sor: Juhász András, Makula Balázs, Beszédes Bence, Gitay- Gorzó Csaba, Tajti Sándor, Kocsik Dániel, Földi Imre, Gémes Bence, Szabó Péter (edző). Alsó sor: Csutak Ádám, Molnár Richárd, Szőke Levente, Sarusi-Kiss László, Tóth Ádám, Szabó Bence, Nagy Miklós, Nagymihály Bence, Tóth-Molnár Gellért, Mokcsay Dominik, Tusjak Miklós, Purgel Dominik, Gercsó Balázs, Strifler Marcell.

PICK Szeged - ContiTech FKSE-Algyő 31-28 (16-15)
Férfi kézilabda, Ifjúsági II. osztály, 21. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem, 50 néző. Vezette: Juhász, Szilágyi.
A PICK Szeged gólszerzői: Szőke 11, Tóth 7, Mokcsay 5, Gitay-Gorzó 3, Tóth-Molnár 2, Beszédes 1, Földi 1, Gercsó 1.

Szabó Péter, a PICK Szeged edzője: - Végig szoros mérkőzésen sikerült kiszenvednünk a győzelmet a nagyot küzdő Algyő ellen. A támadásainkkal nem volt probléma, de kritikán alul teljesítettünk védekezésben, amit az utólsó 10 percre tudtuk rendezni, ennek köszönhetjük a győzelmet.

- Becsei Dávid - 

Korosztály: