Kárpáti Krisztián: a győzelem jót tett az önbizalmunknak!

Remek győzelemmel folytatta szereplését az NB I/B-s bajnokságban a PICK Szeged 21. A #kiskékek a BFKA-Balatonfüred otthopnában nyertek 39-25-re. A vezetőedző, Kárpáti Krisztián így értékelte a találkozót:

- A mérkőzés elején sikerült Luka kiváló védéseinek köszönhetően magunkhoz ragadni a kezdeményezést. 10-5 után volt egy rossz szériánk és 12-11-re még a hazai csapat vezetett, de a csapat nem esett szét, koncentráltan folytatta a játékot. Ennek meglett az eredménye, a félidő végére jelentős előnybe kerültünk. A második játékrészben is mindenki fegyelmezetten tette a dolgát és egyre felszabadultabb lett a játékunk. Ez volt az a mérkőzés, amikor nagyjából minden összejött a játék minden elemében és sikerült megvalósítani a megbeszélt dolgokat. Azt gondolom, hogy ez a győzelem erőt adhat a következő időszakra, tudatos - kemény munkával tovább lehet építkezni. Biztos vagyok benne, hogy nem is fog mindig ilyen gördülékenyen menni a játék, de ez a győzelem biztosan jót tett az önbizalmunknak. Gratulálok a csapatnak, nagyszerű teljesítménnyel hoztuk el a füredi akadémiáról a két pontot.

Folytatás szeptember 25-én (vasárnap) 16 órakor hazai pályán, a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Győrt fogadjuk. A meccs megtekintése: ingyenes.