Meglepő vereséget szenvedett NB II-es csapatunk

Meglepő vereséget szenvedett NB II-es csapatunk a bajnokság 12. fordulójánan. A PICK hazai pályán kapott ki a Békéscsabától.

 

PICK SZEGED U23-Békéscsaba 29-30 (18-16)
Férfi kézilabda NB II, Dél-kelet, 12. forduló, Szeged.
PICK SZEGED U23: Gémes, Krivokapics (kapusok), Noska, Lőrincz 3, Hegedűs 5, Csiki Cs., Csíki R., Kinyó 1, Rosta B. 1, Kurai 3, Rea 3, Szilágyi 2, Tőkés 8, Csányi 3. Vezetőedző: Velky Péter.

 

A vendégek szereztek vezetést, de nem tudtak meglépni ellenünk. 11-11-nél robbantottunk, 14-11-re léptünk el, a félidőben 18-16-ra vezettünk. A második játékrészében is nálunk volt az előny, a 48. percben 28-27-es szegedi vezetést mutatott az eredményjelző. A hajrát nem bírtuk, zsinórban három gólt kaptunk, így a végén csak a szépítésre maradt erőnk, és végül 30-29-es vereséget szenvedtünk.


Velky Péter: - Támadásban rengetek technikai hibát vetettünk, illetve sok helyzetet puskáztunk el, valamint egy kosárlabda mérkőzésen több ütközés van, mint amennyi a mi védekezésünkben volt. Végig szoros mérkőzésen, több esélyünk is volt hogy bebiztosítsuk a győzelmet, de egyszer sem sikerült élni vele, így az ellenfél tette meg ugyanezt. Ennyi hibával és taktikai fegyelmezetlenséggel nem lehet mérkőzést nyerni. Még időben jött a pofon, remélem sikerül felébredni.

 

Ez volt a második vereségünk a bajnokságban, 19 ponttal a 20 pontos Makó mögött a második helyen állunk.

Legközelebb február 22-én Mezőtúron lépünk pályára.

 

 

Korosztály: