MOL-PICK Szeged U20: algyői siker a derbin

Szabó Levente tanítványai elvesztették a Csongrád megyei rangadót az NB I/B Keleti csoportjának 23. fordulójában a ContiTech FKSE-Algyő ellen.

MOL-PICK Szeged U20 (13.)–ContiTech FKSE-Algyő (6.) 30–34 (14–21)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 23. forduló. Szeged, Etelka sor, 150 néző. Vezette: Hornyák, Zörgő.
MOL-PICK Szeged U20: Nagy – SUNAJKO 10, Bátki P. 2, Dimovics 1, Martonosi, SZABÓ 5, TÓTH 5. Csere: Vetési 4, Bátki B., Csernai 1, Selmeczi 1, Benák 1, Csányi 1. Edző: Szabó Levente.
ContiTech FKSE-Algyő: KISS O. – BALDA 7, SIMON 4, Sándor 1, Döme 5, VALACZKAI 8, Temesvári 5. Csere: Magyar, Vancsics 3/1, Velky 1, Ambrus, Molnár.  Edző: Kovács István.


Szabó Levente, a MOL-PICK Szeged U20 edzője: – Túlságosan is tiszteltük ellenfelünket, gyámoltalanul és hitehagyottan kezdtünk, ami döntő volt, hiszen huszonegy gólt kaptunk az első félidőben. Hiába javultunk fel a szünet után, nem volt esélyünk a győzelemre.
Kovács István, a ContiTech FKSE-Algyő edzője: – Azt gondolom, hogy az első félidő egésze, de főleg az első húsz perc úgy alakult, ahogy elterveztük. Nem tudom, minek tudható be, hogy a második félidőben elvesztettük a játék ritmusát, felelőtlenek voltunk, eldobáltuk a labdákat, de az utolsó tíz percben újra magunkra találtunk, és behúztuk ezt a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak.

- Délmagyarország Napilap -

Korosztály: