MOL-PICK Szeged U20: hasznos és fontos felkészülési tornán játszottak

A nemzeti bajnokságok szünetelnek, azonban csapataink nem pihennek. Az elmúlt hétvégén az NB I/B-ben érdekelt MOL-PICK Szeged U20 is felkészülési mérkőzéseket játszott.

Szabó Levente edző tanítványai a Veszprémi KKFT meghívására Balatonfüreden szerepeltek egy négycsapatos tornán, majd hazafelé Budapesten is játszottak egy találkozót az NB II-es PLER-rel.

Szabó Levente, a MOL-PICK Szeged U20 edzője: – Felkészülésünkben egy hasznos és szakmailag fontos állomáson vagyunk túl. A Veszprémi KKFT meghívását fogadtuk el, és játszottunk egy tornán velük, az Ajka KC-val, a ContiTech FKSE-Algyővel és a Balatonfüred U20 csapatával Balatonfüreden. Nem a győzelem volt a legfontosabb számunkra, de ebből is sikerült kettőt begyűjtenünk a Balatonfüred U20 és az Algyő ellen. Hazafelé Budapesten a PLER ellen is nyertünk, de egyik mérkőzésünkön sem a győzelem volt a fő célunk. A sorozatterhelést és a minél több variáció kipróbálását részesítettük előnyben, amellyel már a bajnokságra készültünk.

A MOL-PICK Szeged U20 első idei bajnokiját február 4-én a Törökszentmiklósi Székács ellen játssza az Etelka sori sportcsarnokban 18 órától.

– Becsei Dávid –