Nem sikerült a simontornyai forduló

Az első fordulóban aratott győzelem után két vereséggel folytatta szereplését a PICK SZEGED U14-es csapata a Felsőházas rájátszásban.

 

PICK SZEGED-Éles KISE 25-27 (11-13)

Gyerekbajnokság, U14, Felsőház, 1-6. helyért, Simontornya.
PICK SZEGED: Beslity, Áncsán (kapusok), Herbert 1, Német 7, Nyíri 3, Szöllősy, Szögi, Laluska 6, Szőnyi 1, Dudás 3, Nagy, Csengeri 1, Kiss 1, Kucsera 1. Edző: Balda Ákos.

 

PICK SZEGED-Simontornya 20-24 (11-13)
Gyerekbajnokság, U14, Felsőház, 1-6. helyért, Simontornya.

PICK SZEGED: Beslity, Kovács (kapusok), Herbert, Német 6, Szöllősy, Szögi 2, Laluska 3, Szőnyi 2, Janecskó 2, Nagy, Csupor, Bakó 4, Kiss, Kucsera. Edző: Balda Ákos.

 

Balda Ákos: - Amíg nem tudunk minden labdáért úgy küzdeni mintha az lenne az utolsó, amíg nem tartjuk be az alapvető dolgokat - védekezésben: nem tudjuk, hogy kinek mi a feladata... Támadásban nem ütjük le a labdát magunk elé, hanem labda nélkül szerzünk lendületet és abból cselezünk majd lövünk; vagy húzunk össze két embert és passzoljuk tovább a társnak a labdát... Addig marad a szimpatikus vesztes szerepe... Nagyon szomorú vagyok a mai nap miatt... Van két hetünk a következő fordulóig. Az edzéseken kell úgy dolgozni, hogy változások történjenek...

Legközelebb február 22-én az újszegedi sportcsarnokban szállunk harcba a bajnoki pontokért.

 

A rájátszás állása három mérkőzés után: 1. Kézilabda Utánpótlás Kft. 6, 2. Simontornya 4, 3. Éles KISE 4, 4. PICK SZEGED 2, 5. Békés 2, 6. Tatabánya 0.

 

Korosztály: