Pick Szeged U12-es korosztály-hétvégi eredmények

Az eddigi mérkőzéseit kivétel nélkül megnyerő Pick Szeged I.-U12 csapatának a békési forduló előtt az volt a tét, hogy a mérkőzések megnyerésével a már hátralévő fordulótól függetlenül 1. helyen kerül az országos elődöntőbe. A fiúknak sikerült ezt a feladatot megoldaniuk a tornán.

 

Eredmények:

Pick Szeged I-Békés  36-24

Pick Szeged I-Orosháza 28-15

Pick Szeged II-Kecskeméti Sportiskola  18-26

Pick Szeged II-Kiskunhalas 17-23

 

A Pick Szeged I edzője: Serfőző Zsolt

A Pick Szeged II edzője: Velkyné Bisján Éva

 

Tabella (12 mérkőzést követően):

 

1. Pick Szeged I.  24 pont

2. Kecskeméti Sportiskola 19 pont

3. Békéscsaba DKSE 14 pont

4. Orosházi FKSE 14 pont

.

8. Pick Szeged II.  2 pont

Serfőző Zsolt edző: Az első mérkőzés sok kihagyott helyzettel indult, amivel egy kicsit magunkra húztuk a lelkes békési csapatot. A szünet után már kiütközött a tudásbeli különbség. Az orosházi csapat ellen már kellően koncentrálva, végig jól játszva nyertünk. Szerettünk volna olyan tornákra menni, ahol hozzánk hasonló csapatok vannak, hogy fel tudjunk készülni az országos elődöntőre. Mivel erre nem kaptunk lehetőséget, így ezeken a mérkőzéseken kell próbálgatnom a megfelelő összeállítást, ezért is kaptunk magunkhoz képest sok gólt az első mérkőzésen.

 

Az U12 bajnokság régió alsóházában szereplő Pick-Szeged III. csapata is két mérkőzésen szerepelt a hétvégén. A kondorosi fordulóban sikerült mindkét mérkőzést megnyerni a szegedi-kisteleki fiataloknak. Érdekesség, hogy a csapat 2 részből áll, egyik részük Szegeden, a másik Kisteleken készül.

 

Eredmények:

Pick Szeged III-Újkígyós  28-18

Pick Szeged III-Gyulasport NKFT 19-14

 

Felkészítő edzők:

Pertics Piroska (Kistelek)

Serfőző Zsolt (Szeged)

 

A csapat tagjai: Balogh Balázs, Bekő Bálint, Czeglédi Milán, Cseszkó Mihály, Gyürki Botond, Jánoska Gergely, Juhász Márk, Kiss János, Kürti Róbert, Martonosi Dávid, Molnár Levente, Sajti Imre, Simicz Zalán, Szamosvári Zsombor, Szűcs László, Tárkány István, Vakulya Bence.

 

A csapat az 1. helyen áll 18 ponttal, 7 ponttal megelőzve az Újkígyós csapatát.

 

Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2017-03-20/pick-szeged-u12-es-korosztaly-hetvegi-eredmenyei