Rangadót játszik a PICK Szeged U22

Pénteken 17.30-kor a férfi kézilabda NB I/B-s bajnokságban, a Keleti csoportban rangadót vív a PICK Szeged U22-es csapata. A #kékek a KTE-Piroska szörp együttesét fogadják. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Jó passzban vagyunk, hiszen az elmúlt három fordulóban veretlenek maradtunk, így ez mindenképpen biztató a Kecskemét elleni bajnoki előtt. Mi jelenleg a 4. helyen állunk a tabellán, de jóval kevesebb meccset játszottunk, mint az előttünk álló csapatok. 11 meccsen hatszor nyertünk, van három döntetlenünk és kétszer vereséget szenvedtünk, így 15 ponttal a negyedik helyet foglaljuk el. A KTE 14 meccsen van túl, 10 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérlege, 22 ponttal rendelkezik, és a listavezető FTC II. mögött a második. Idén a bajnokságban még nem, de a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupában már találkoztunk velük. A szegedi meccsen remek, összeszedett játékkal sikerült nyernünk 27-23-ra. Idegenben viszont nem volt esélyünk, akkor a Bács megyei együttes 39-26-ra legyőzött bennünket.

A vendégek soraiban több ismerős nevet is felfedezhetünk, Kiss Olivér, Simon Bence, Valaczkai Attila és Országh Ádám egykor játszott a PICK Szegedben.

 

Korosztály: