Szegedi serdülő rangadó

Gólgazdag meccset hozott a PICK SZEGED II. és a PICK SZEGED I. házi rangadója az I. osztályú serdülőbajnokságban. Első csapatunk 33-23-ra nyert.

PICK SZEGED II.-PICK SZEGED I. 23-33 (12-17)
I. osztályú serdülőbajnokság, Keleti csoport, 14. forduló, Szeged.

Gólszerzők: Szűcs P. 5, Fogarasi 4, Vojnár D. 3, Mikuska 3, Halász 2, Németh 2, Szöllősi 2, Szűcs B., Banasák., ill. Szilágyi 7, Hegedűs 7, Budai 6, Pintér 4, Faragó 2, Csókás 2, Popity, Vojnár P., Fekete, Gárgyán, Kovács.  

Remek kis meccset játszott az I. osztályú serdülőbajnokságban a PICK SZEGED II. és a PICK SZEGED I-es csapata. Szabó Levente tanítványa a meccs elején magabiztosan vezettek, így Goór Róbert alakulatának először az egyenlítésért kellett küzdeni, ami az első félidőben sikerült, sőt, remekül bírta a hajrát az I. csapat, így már a félidőben magabiztosan vezetett. A második játékrészben több üres kapus gólt is szerzett az első csapat, így a végére egyetlen kérdés maradt, mekkora különbséggel nyernek.

A PICK SZEGED I. legközelebb február 4-én kedden 16 órakor a DEAC csapata ellen hazai pályán szerepel. A PICK SZEGED II. február 9-én az Elektromos otthonában játszik.

Süli Róbert

 

Korosztály: