Tatán szerepel a PICK Szeged U21

Péntek 19 órakor a Tata otthonában lép pályára a PICK Szeged U21 NB I/B-s csapata.
 
A válogatott hét miatt szünet volt az NB I/B-s bajnokságban is. Eddig hat fordulón vannak túl a csapatok, a PICK Szeged U21 9 pontot gyűjtve az előkelő negyedik helyet foglalja el. A #kiskékek keretéből többen is szerepeltek a különböző korosztályos válogatottakban, többen sikerélményekkel telve térte vissza, és ami ennél is lényegesebb, szerencsére egészségesen.
 
Keddtől mát a teljes keret együtt gyakorolt, hiszen péntek 19 órakor jön az újabb feladat. A második csapatunk a Tata vendége lesz. A hazaiak is remekelnek, hiszen 7 pontot gyűjtve jelenleg a hetedik helyen állnak. Három győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk, mindkétszer idegenben kaptak ki, hazai pályán eddig veretlenek.
 
Mi is remek formában várjuk a meccset, öt meccs óta veretlenek vagyunk, négyszer nyertünk és egyszer döntetlent értünk el. Az biztos, hogy komoly feladat lesz feltörni a tatai védelmet, illetve túljárni a rutinos kapus, az egykori PICK-játékos (EHF-kupagyőztes volt velünk 2014-ben) Tatai Péter eszén.
 
A PICK Szeged U21 legközelebb október 29-én (szombat) 16 órakor az Ózd ellen játszik hazai pályán.