Tornagyőztes lett két korosztályunk!

A Csongrád Megyei Kézilabda-szövetség segítségével Húsvéti nemzetközi minitornát rendezett a Pick Szeged utánpótlása. A 2003-as és 2002-es korosztályban is szegedi győzelem született.

A 2003-as korosztályban Serfőző Zsolt csapata a vajdasági Ada csapatát és a romániai Temesvár tehetséges fiataljait is magabiztosan győzték le, így elhódították a díszes serleget.

2003-as korosztály eredményei:

  • Pick Szeged-Temesvár 26-12
  • Temesvár-Ada 27-29
  • Pick Szeged-Ada 32-18

A győztes csapat tagjai: Császár Norbert, Csengeri Hunor, Csíki Krisztián, Csillag István, Csókás Ádám, Fekete Gellért, Hódi Richárd, Hűvös László, Kovács Levente, Kovács Martin, Kozma Zétény, Lesti Máté, Simon Levente, Szilágyi Benjámin, Szűcs Péter, Török László, Várhidi Attila

A 2002-es korcsoportban is a Pick Szeged hengerelt. Az első mérkőzésén az Ada 2001-es együttesét nagy csatában sikerült egy góllal legyőzniük.

2002-es korosztály eredményei:

  • Pick Szeged-Rastimo Novi Sad 20-11
  • Rastimo Novi Sad-Ada 2001   16-28
  • Pick Szeged-Ada 2001   22-21

A győztes csapat tagjai: Luka Krivokapic, Harmati Bertalan, Kucsera Balázs, Noska Szabolcs, Csóti Kristóf, Hajdú Bence, Csamangó Zsombor, Dancsik Barnabás, Juhász Kristóf, Kiss Levente, Zöldy Márton, Császár Norbert, Csengeri Hunor, Tótok Adrián, Tari Áron, Szalai Patrik, Nagy Kende, Deák Barnabás

A második mérkőzésen az újvidéki Rastimo csapatával találkoztak Nagy Zoltán tanítványai. Ezt a meccset simán nyerték a szegedi fiatalok, így ők is tornagyőztesek lettek.