Tornagyőztesek a #kiskékek

Budapesten szerepelt a Ferenczy-kupán az OTP Bank - PICK Szeged korosztályos csapata. Ignácz Volmis tanítványai nagyszerű játékkal rokkultak elő és megnyerték a tornát.
 
XXVII. Ferenczy-kupa, Angyalföldi Sportközpont.
OTP Bank - PICK Szeged-Moyra-Budaörs Handball 33-11 (18-7)
OTP Bank - PICK Szeged-Angyalföldi Sportiskola 23-17 (13-7)
OTP Bank - Pick Szeged-Ferencvárosi TC 27-21 (16 -10)
 
Ignácz Vilmos vezetőedző értékelése: - Rangos tornán vettünk részt, az első mérkőzést a Budaörs csapata ellen játszottuk, jól működött a védelem, ebből pedig sok könnyű gólt tudtunk szerezni, ami felőrölte szimpatikus ellenfelünket. Előnyszerzéseink jók voltak a felállt fal ellen, sok helyzetet alakítottak ki a gyerekek, átlövésben és szélen, amit eredményesen be is fejeztek. Az irányító-beálló kapcsolat remekül működött.
Következő meccsünket az Angyalföldi csapat ellen játszottuk, a küzdelem dominált, a hazai csapat a durvaság határát súroló védekezése következtében egy játékosom súlyos, többen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. Nem ijedtek meg a srácok, felvették a kesztyűt, 2-2-ink jól működtek és okos játékkal sikerült felülkerekednünk. A döntőt a Fradi ellen vívtuk. Komoly fizikai fölényben volt ellenfelünk, a megbeszélt taktikát (az átlövőket ne hagyjuk lendületbe jönni), tökéletesen betartották a játékosaim, szélső játékunk nagyon eredményes volt, kapusaink remekül védtek. Igazi csapatként küzdve, stabil teljesítményt nyújtva, sikerült megnyernünk a tornát, amihez tiszta szívből gratulálok!
Sikerült egy különdíjat is szereznünk, tőlünk került ki a legjobb kapus, Rozinka Szabolcs személyében. Hajrá, #kiskékek!
 
A csapat tagjai: Rozinka Szabolcs, Galambos László ( kapusok ), Bali Bence, Kiss Attila, Lénárt Ádám, Domán Regő, Kopasz Dániel, Frankó Barnabás, Sándor Lóránt, Potocska László, Forgács Tamás, Szögi Botond, Patvaros Vince, Sümegi Boldizsár. Vezetőedző: Ignácz Vilmos