Tóth Tibor emlékének adózott a PICK SZEGED serdülő

Pénteken délután a PICK SZEGED-Gyöngyös I. osztályú serdülő bajnoki-mérkőzés előtt a napokban elhunyt békési kézilabdázóra, a 15 éves Tóth Tiborra emlékeztünk.

Ez a meccs más volt. Nagyon más, mert mindenki csendben készült. A napokban kaptuk a szomorú hírt, hogy a tehetséges 15 éves békési kézilabdás, Tóth Tibor elhunyt. Megérintett bennünket az elvesztése, hiszen utolsó bajnoki meccsét éppen a PICK SZEGED serdülő ellen játszotta.

A mai Gyöngyös elleni találkozó előtt Tibire emlékeztünk. Összekapaszkodtunk a kezdőkörben, ehhez csatlakozott az ellenfelünk is. Bízunk benne, hogy Tibi ott fent az égi pályán megtalálja a boldogságát, ott is kézilabdázik, azt csinálja, amit nagyon szeret. Mi tisztelettel emlékezünk mindig rá, emlékét pedig megőrizzük.

Szabó Levente: - Sajnos rendhagyó módon kezdődött a  mérkőzés. Felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan ami napokkal ezelőtt történt! A napokban elhunyt  15 éves Tóth Tiborra emlékeztünk. A fiatal sportoló egyesületünk ellen játszotta utolsó mérkőzését. Az egész kézilabdás társadalom nevében szeretnénk a családnak részvételünket nyilvánítani! A meccs harcosra, színvonalasra sikeredett, kimenetele a végjátékban a Gyöngyös javára dőlt el, gratulálok a győzelemhez a fiúknak.

PICK SZEGED II.-Gyöngyös 22-26 (13-15)
I. osztályú serdülő-bajnokság, Kelet, 17. forduló.

Korosztály: