U11: érik a munka gyümölcse

A PICK SZEGED Utánpótlás U11-es csapatai ezúttal hazai környezetben, a szegedi Csonka-tornateremben léptek pályára. Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai hibátlanul zártak.

Eredmények:

PICK SZEGED I. – FKSE Algyő 19–8

Tisza Volán SC III. – PICK SZEGED II. 7–21

Orosházi FKSE-Linamar – PICK SZEGED I. 10–28

PICK SZEGED II. – Orosházi FKSE-Linamar 19–7

Mandl Alice, a PICK SZEGED I. edzője: – Ezúttal a saját korcsoportjukban léphettek pályára a tanítványaim. Mindkét ellenfelünk veretlenül érkezett a fordulóra, ami izgalmas mérkőzéseket ígért. A fiúk viszont kihozták magukból a maximumot, ezzel két magabiztos győzelmet arattak. A jó hangulatot a hazai rendezés is segítette.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük. Ezek a fiúk igazi harcossá kezdik kinőni magukat, igazodva az ellenfél játékához. Az első mérkőzés nem hozott nagy izgalmakat számunkra. Sok hibával ugyan, de sima győzelemnek örülhettünk. A második összecsapást kíváncsian vártuk, hiszen az Orosháza mindig jelentős ellenfélnek bizonyult az eddigiek során. Rendkívül büszke vagyok a fiúk hozzáállására, játékára. Tekintélyt parancsoló támadásvezetésekkel és védekezésekkel lelépték az ellenfelet. A hátuk mögött lévő sok-sok munka kezdi érlelni gyümölcsét.

– Becsei Dávid –

Korosztály: