U12: Apátfalván játszottunk

Az elmúlt hétvégén az U12-es Badó László régióban érdekelt csapataink Apátfalván léptek pályára.

Eredmények:

FKSE-Algyő – PICK Szeged I. 14–18

PICK Szeged I. – ESK Kiskundorozsma 37–1

Makói KC – PICK Szeged II. 0–45

Tisza Volán SC – PICK Szeged II. 2–40

FKSE-Algyő – PICK Szeged III. 21–23

ESK Kiskundorozsma – PICK Szeged III. 7–43

Miklós Melinda, a PICK Szeged I. edzője: – A két biztos győzelem tudatában sajnos rengeteg hibával játszottunk, sok volt a technikai hibáink száma, a pontatlan átadások és a kihagyott ziccerek. Ennek ellenére örülök, hogy az újonnan tanult mozgásokat igyekeztünk gyakorolni.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: – Ez a forduló nem hozott nagy izgalmakat számunkra. Két céllal érkeztünk apátfalvára: nem szerettünk volna gólt kapni, és mindkét meccse negyvenszer betalálni. Az első mérkőzésen ezeket maximálisan teljesítettük, míg a második találkozón két kapott gól becsúszott. Valószínűleg furán hangzik, de ezek a mérkőzések nemcsak az ellenfeleinknek, de nekünk is nehezek. Nehéz motivációt, tüzet tartani a csapatban. Szeretnénk kiélezett mérkőzéseket játszani!

Mandl Alice, a PICK Szeged III. edzője: – A szép és új apátfalvi sportcsarnokban az első meccsünkön egygólos félidei hátrányunkat győzelemre fordítottuk a mérkőzés végére. A motiváltság és a tűz sok rontott helyzeten átsegítette a csapatot, így 23–21-re nyertünk a remek Algyő ellen. A siker értékét növeli, hogy három játékos hiányzott a csapatunkból. A Kiskundorozsma ellen tükörsima győzelmet arattunk, gratulálok a srácoknak a két győzelemhez.

– Becsei Dávid –