U12: bizakodó jövőképet mutatott a játékunk

A Gyermekbajnokság U12-es Badó László régiójának B csoportjában, a zárófordulóban Teimel Róbert és Bucsányi Ibolya tanítványai a szegedi Csonka-tornateremben léptek pályára.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Orosházi FKSE-Linamar I. 24-18 (11-10)
Békés-Drén KC - PICK Szeged I. 24-13 (14-5)
Orosházi FKSE-Linamar - PICK Szeged II. 32-14 (18-6)
Békéscsaba DKSE - PICK Szeged II. 17-13 (11-4)

Teimel Róbert, a PICK Szeged I. edzője: - Nagyon jól kezdtük az első mérkőzést, majd belealudtunk kicsit, ezért a szünetre szoros eredménnyel mehettünk. A második félidőre összekapták magukat a srácok és szép játékkal nyertünk. A Békés ellen magam sem értem, hogy miért nem azt csinálták a srácok a pályán, amit tudnak. Nagyon tanulságos találkozó volt ez számunkra.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - Az egyik fő különbség azok között, akik sikert érnek el és akik nem, az a kitartás. Komolyan veszik, amit csinálnak - a befektetett munka pedig egyértelműen meghozza a sikert. A szezon zárófordulójában is megmutattuk, hogy a szembejövő ellenfelek plusz kilói, centiméterei voltak az ellenfeleink. Küzdésben, tudásban nem nőttek fölénk. A forduló előtt csak annyit kértem a fiúktól, hogy élvezzék a játékot, és ezt tették. Rendkívül bizakodó jövőképet mutatott a hétvégi játékunk. Gratulálok nekik és büszke vagyok rájuk, amiért ilyen derekasan állták a sarat az idősebbek között.

- Becsei Dávid -