U12: gólfesztivált rendeztünk

Az U12-es Gyermekbajnokságban szereplő csapataink az elmúlt hétvégén az algyői Fehér Ignác Általános Iskola tornatermében léptek pályára.

Eredmények:

FKSE-Algyő – PICK SZEGED I. 16–17

PICK SZEGED I. – PICK SZEGED III. 22–16

PICK SZEGED III. – Felföldi István SE 35–17

PICK SZEGED II. – Orosházi FKSE-Linamar I. 20–8

FKSE-Algyő – PICK SZEGED II. 18–24

Miklós Melinda, a PICK SZEGED I. edzője: – Az első mérkőzés hű képe volt a héten végzett munkának. Álmos kezdés, figyelmetlenség, pontatlanság. Viszont dicséretes, hogy ilyen játékkal is képesek vagyunk mérkőzést nyerni, mert a szívünk a helyén volt. A PICK II. ellen koncentráltabban léptünk pályára, fizikai fölényünket is érvényre tudtuk juttatni a nálunk egy évvel fiatalabbakkal szemben. Készülünk, és dolgozunk tovább!

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – A tavaszi idényt két győzelemmel nyitottuk. Az Orosházát egy sima meccsen, jelentős fölénnyel, míg az Algyőt pörgős, dinamikusabb összecsapáson múltuk felül. A győzelmek ellenére mindkét mérkőzésen rengeteget hibáztunk, és a támadásvezetéseink is igen lassúak voltak. Van még munkánk bőven!

Mandl Alice, a PICK SZEGED III. edzője: – Első összecsapásunkon a nálunk jóval komolyabb játékerőt képviselő PICK I.-gyel kerültünk szembe. Az első félidő végéig még többnyire bírta csapatom a harcot az idősebbek ellen, így egy gólos hátránnyal fordultunk. A második játékrészben hamar megléptek a „nagyok”, és érvényesítették erőfölényüket. Az újkígyósi Felföldi István SE ellen könnyed játékkal, sok labdaszerzéssel már az első percekben igazi gólfesztivált rendeztünk.

A következő fordulót március 24-én Szarvason rendezik.

– Becsei Dávid –

Korosztály: