U12: meccsláz, derekas küzdés, fontos győzelem

Második és harmadik számú csapatunk vereségekkel zárt hétvégén a Gyermekbajnokság U12-es Badó László régiójának A, illetve B csoportjában, míg Goór Róbert tanítványai legyőzték a Lajosmizsét. Az I.-es együttesünk mérkőzéseiről szóló beszámoló ide kattintva olvasható.

Eredmények:

Orosházi FKSE-Linamar I. - PICK Szeged II. 36-10 (18-4)
PICK Szeged II. - Tigrisek Csongrádi KSE 13-16 (6-10)
Lajosmizsei UKC - PICK Szeged III. 36-13 (16-6)
Kecskeméti Sportiskola II. - PICK Szeged III. 23-9 (12-5)
Lajosmizsei UKC - PICK Szeged IV. 20-24 (9-10)

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - Nagy meccslázzal várták a békési fordulót a fiúk. Az őszi szezonhoz képest tovább fiatalodtunk, még több 2007-es születésű játékossal egészültünk ki. A két vereség ellenére elégedett tértünk haza. Remekül helytálltak a fiúk és nem ijedtek meg az ellenfelek fizikális fölényétől, valamint a második mérkőzésre is maradt erejük. Támadásaink lendületesek voltak, de néhány technikai hiba még be-becsúszik.

Csorba László, a PICK Szeged III. edzője: - Az elmúlt héten végigment a csapatomon egy influenzajárvány, aminek következtében öt-öt kisteleki és hódmezővásárhelyi játékosomra nem számíthattam a Lajozsmizse és a Kecskemét ellen. Mindezek tudatában örülhettem, hogy hét fővel le tudtuk játszani a mérkőzéseket. Derekasan küzdöttünk, de ez most csak ennyire volt elég. Sajnos a legjobb kézilabdázónk lábtörést szenvedett, neki mihamarabbi teljes felépülést kívánunk. 

Goór Róbert, a PICK Szeged IV. edzője: - Fontos győzelmet arattunk a Lajosmizse ellen. Ez a sikerélmény erőt és löketet adhat a csapatom számára a továbbiakhoz, az előttünk álló munka elvégzéséhez. Folytatnunk kell az elkezdett munkát, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy újabb meccseket tudjunk nyerni.

- Becsei Dávid -