U12: nem okoztak csalódást

A PICK SZEGED Utánpótlás U12-es csapatai Kalocsán léptek pályára.

Eredmények:

PICK SZEGED I. – Kiskőrös 23–8

PICK SZEGED III. – Gézengúz UKC II. 34–18

PICK SZEGED II. – PICK SZEGED III. 19–23

PICK SZEGED I. – Kiskunhalas UKSC 26–18

Gézengúz UKC I. – PICK SZEGED II. 22–24

Mandl Alice, a PICK SZEGED I. edzője: – A legfiatalabbak most sem okoztak csalódást. A hiányzók ellenére mindkét meccsen diadalmaskodott az akaratunk és a küzdeni tudásunk.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – Első mérkőzésünkön rendkívül nagy mellénnyel léptünk pályára a tőlünk fiatalabb, de rendkívül ügyes, fegyelmezett játékot mutató PICK III.-mal szemben. Technikai hibáink tömkelege jellemezte a találkozót. Védekezésünk gyakorlatilag nem volt, támadásaink enerváltak, vontatottak voltak. Második mérkőzésre valamelyest megérkeztünk, de a technikai hibákat nem tudtuk magunk mögött hagyni. Védekezésünk feljavult, támadásaink is élettel telibbek voltak. A meccs több fura momentumának köszönhetően előnyünk megcsappant, de el nem olvadt teljesen.

Miklós Melinda, a PICK SZEGED III. edzője: – Mindkét mérkőzésünkön adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, ahol dekoncentráltan, számos technikai hibát ejtve játszottunk. Majd a második játékrészben a csapat megmutatta valódi arcát. Összeállt a védekezésünk, visszaköszönt több olyan jó megoldás, amit az edzéseken gyakorlunk.

– Becsei Dávid –

Korosztály: