U12: sok szép megoldás született

Az elmúlt vasárnap Kiskunmajsán játszottak két-két mérkőzést csapataink az U12-es (2008–2009) bajnokság D csoportjában.

Eredmények:

Kiskunmajsai KC – PICK SZEGED I. 2–38 (1–15)

PICK SZEGED II. – KIKI SKFT Izsák 26–12 (10–6)

PICK SZEGED I. – Kiskőrös 32–7 (14–4)

Kiskőrös – PICK SZEGED II. 25–28 (11–14)

A PICK SZEGED I. tagjai: Ábrahám Róbert László, Augusz Alex, Báló Levente Zalán, Benák Dániel, Kocsis Alex István, Matics Dávid, Mátó Barnabás, Oltványi Levente, Ződi Borisz, Lévai Levente, Szatmári Gábor, Béres Gergő, Ördög Dominik, Béres Gergő. Edző: Mandl Alice.

A PICK SZEGED II. tagjai: Bucsányi Kada, Csamangó Olivér, Kádár Gergely, Meskula Máté, Szabó Balázs Márk, Tari Benedek, Tóth Tamás, Temesvári Attila, Tóth Dominik, Szabó Bence László. Edző: Bucsányi Ibolya.

Mandl Alice: – Az ellenfelek nem késztették nagy erőbedobásra csapatunkat, így két gólzáporos találkozón arattunk nagykülönbségű sikereket.

Bucsányi Ibolya: – Ezen a játéknapon sem a fiatalságunk okozott hibákat, hanem az összecsiszolatlanság és a kapkodás. Mindkét meccsünket rengeteg technikai hiba és figyelmetlenség jellemezte. Mindezek mellett sok szép megoldás is született a részünkről, voltak kimondottan meggyőző és eredményes időszakaink.

Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai legközelebb november 17 én játszanak bajnoki mérkőzéseket, Csongrádot és a Kiskunfélegyházát, illetve a Csongrádot és az Algyőt fogadják a szegedi Csonka-tornateremben.

– Becsei Dávid –

Korosztály: