U12: úton az országos döntő felé

Nagy lépést tett az országos döntőbe jutásért folytatott küzdelemben a Pick Szeged U12-es csapata. Az országos elődöntőben a harmadik fordulót követően alakul ki a végleges sorrend, azonban az elmúlt hétvégén az első kört követően már közel került a továbbjutáshoz együttesünk. Az elődöntőben két Pest megyei csapattal játszottak a szegediek, akik  biztató játékkal győztek mindkét mérkőzésen.

Eredmények:

Pick Szeged I. - Gyömrő  33-14
Pick Szeged I. - Pilisvörösvár 29-16

A Pick Szeged I. tagja: Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Fekete Gellért, Fogarasi Márk, Halász Henrik, Magos-Dóra Márton, Mikuska Milán, Rácz Bendegúz, Szűcs Balázs, Szűcs Péter, Tóth J. Rómeó, Üveges Gergő, Vojnár Dániel, Vojnár Péter.

Serfőző Zsolt, a Pick Szeged vezetőedzője: - Igyekeztünk az elődöntő első fordulójában megtenni a szükséges lépéseket a továbbjutáshoz, két hét múlva a Dabas ellen pedig be is szeretnénk az biztosítani. Örülök, hogy folytattuk győzelmi sorozatunkat.

A tabella állása (a szerzett és a hozott pontok alapján):

1.      Pick Szeged I.            12 pont

2.      Dabas KC VSE          12 pont

3.      Gyömrő VSK             5 pont

4.      Kecskeméti SI.           4 pont

5.      Békéscsaba DKSE     2 pont

 

6.      Pilisvörösvári KSK    1 pont

Az I. csapaton kívül a II. és a III. is pályára lépett az elmúlt hétvégén. Velkyné Bisján Éva tanítványai (II.) a régióbajnoka címért versenyeznek. A kiskunhalasi első fordulóban két vereséggel nyitottak az orosháziak és a hazaiak ellen. A Pertics Piroska irányította Pick Szeged III. pedig a Badó László régió alsóházi rájátszásának tabelláját vezet vezeti négy ponttal megelőzve a Kiskunhalast.

Eredmények: 

Pick Szeged III. - Kiskunhalas UKSC I. 18-16 (7-6)
HC Szarvas - Pick Szeged III. 0-10

Pick Szeged II. - Orosházi FKSE  13-19 (6-10)
Pick Szeged II. - Kiskunhalas UKSC II. 16-28 (9-13)