U14-es I. osztály: nagyot küzdöttek

Teimel Róbert tanítványai két győzelemmel kezdték a Gyermekbajnokság U14-es I. osztály Keleti csoportját. Az első fordulóban a Békést és a házigazda Balmazújvárost múlták felül.

Pick Szeged U14 – Békés-Drén KC 19–13 (4–6)

A PICK Szeged U14 tagjai: Széll 1, Bozsó (kapusok) Szekeres 5, Szilágyi 3, Muráti, Glasza, Havrincsák 1, Habuczki, Bacsa 1, Kószó 6/4, Nagy, Urszuly 1, Balogh 1, Illéssy.

Balmazújváros – Pick Szeged U14 15–22 (8–12)

A PICK Szeged U14 tagjai: Széll, Bozsó (kapusok) Szilágyi 2, Nyíri, Glasza 7, Szekeres 2, Habuczki 3, Bacsa 2, Havrincsák, Kószó 5/1, Urszuly, Illéssy 1, Balogh, Nagy.

Teimel Róbert, a PICK Szeged U14 edzője:Nagyot küzdöttek a srácok. Ez már az első osztály, itt minden apró hibát kihasznál az ellenfél. A védekezésünk volt a kulcs. Mindkét mérkőzésen jól védekeztünk, ebből tudtunk gyors gólokat lőni, ami demoralizálónak bizonyult az ellenfél számára. Ezzel a védelemmel van mit keresnünk a többi mérkőzésen is. Támadásban még fejlődnünk kell, de ezért dolgozunk nap, mint nap.

A bajnokság második fordulójában szeptember 30-án Békésen szerepelnek majd a Teimel-tanítványok, ahol a Debreceni Sportcentrummal és a Dabassal játszanak.

– Becsei Dávid –