U15: tudatos játékkal nyertünk két meccset

A Gyermekbajnokság U15-ös I. osztályának Keleti csoportjában két győzelemmel kezdett Mandl Gábor edző együttese a balmazújvárosi első fordulóban.

Gyöngyösi KK – PICK Szeged 15–22 (6–12)

A PICK Szeged gólszerzői: Buday 7, Mikuska 4, Tokodi 2, Szűcs P. 2, Üveges 2, Vojnár D. 1, Vojnár P. 1, Záhonyi 1, Magos-Dóra 1, Halász 1.

PICK Szeged – Balmazújvárosi KK 23–16 (8–10)

A PICK Szeged gólszerzői: Mikuska 4, Szűcs P. 4, Budai 3, Vojnár P. 3, Vojnár D. 2, Fogarasi 2, Tokodi 1, Tóth J. 1, Szabadi 1, Szűcs B. 1, Halász 1.

Mandl Gábor, a PICK Szeged edzője: – Az első mérkőzésünket a tavalyi PickBall-kupa-győztes Gyöngyös ellen játszottuk tegnap Balmazújvárosban. A hosszú út ellenére lelkesen és határozottan kezdtünk. A tudatos, jó játék meghozta a gyümölcsét, hét góllal nyertünk. A második találkozón a helyiekkel csatáztunk, szó szerint. Az ellenfél figuráira nem tudtunk reagálni, így az első félidőben két találattal vezettek. A szünet után megváltozott a játékképe. Betartották a fiúk, amit kértem, és 7–0-s sorozattal kezdtük a második játékrészt. Gratulálok a játékosaimnak a szigorú, tudatos és jó játékhoz. Köszönjük kapusedzőnknek, Fekete Róbertnek a felkészítést.

Mandl Gábor tanítványai szeptember 22-én Salgótarjánban a Békés-Drén KC (13 óra) és a DVTK-Eger (15 óra) ellen lépnek pályára majd a második fordulóban.

– Becsei Dávid –