Újabb győzelem a Barátság Kupán -Legyőztük a Telekom Veszprém csapatát

Barátság Kupa II. nap: Legyőztük a Telekom Veszprémet

A PICK SZEGED Utánpótlás Ifjúsági I. osztályú csapata a lengyel-magyar barátság napja alkalmából háromnapos tornán vesz részt Kielcében, ahol a mai, második napon a Telekom Veszprém csapatát legyőztük 25-20-ra

Velky Péter: Sikerült egy Telekom Veszprém - PICK SZEGED rangadóhoz méltó mérkőzést játszanunk. A mérkőzés elejétől kezdve nagyon keményen tudtunk védekezni és támadásban is sikerült gólokkal befejezni az akcióinkat. Ezzel három- négy gólos stabil vezetést tudtunk kiharcolni. Az első félidő utolsó perceiben is a védekezésünk ugyanígy kitartott viszont támadásban a kiharcolt helyzeteket sajnos nem sikerült értékesítenünk, ezért az ellenfél vissza tudott jönni döntetlenre. A második félidőben ezen tudtunk javítani szinte minden támadásunkat góllal tudtuk befejezni. A stabil védekezésünknek köszönhetően nem engedtük közelebb az ellenfelet és meg tudtuk tartani az előnyünket ezáltal megnyerni a mérkőzést.

Gratulálok a csapatoknak! Hajrá kékek! Csak előre!

Pick Szeged-Telekom Veszprém 25-20 (11-11)

Pick Szeged: Marczika, Gémes (kapusok), Lőrincz 11, Józsa, Csiki 2, Nagy, Serfőző 1, Rea 2, Bajus 2, Balán 1, Kurai 1, Tőkés 4, Oltványi 1. Edzők: Velky Péter, Kis Márk.

 Fotók:http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2019-03-22/baratsag-kupa-ii-nap

 

Gratulálunk!

Korosztály: