Újabb PICK U15-ös győzelmek

A második fordulóbal folytatódott a Felsőházas rájátszás a PICK SZEGED U15-ös csapata számára. Teimel Róbert fiai két győzelmet könyvelhettek el.

PICK SZEGED-Békés 20-18 (11-7)
Fiú U15, I. osztály, Felsőház (1-8. helyért), 2. forduló, Budapest.
PICK SZEGED: Nagy-Gáspár, Bozsó (kapusok), Árva 1, Bacsa 1, Csupor 1, Glasza, Habuczki 2, Kószó 4, Losoncz, Monoki, Nagy 1, Szekeres 4, Szűcs 4, Urszuly. Vezetőedző: Teimel Róbert.

PICK SZEGED-Pécs 21-20 (11-8)
PICK SZEGED:
Nagy-Gáspár, Bozsó (kapusok), Árva 1, Bacsa 1, Csupor, Glasza 2, Habuczki 3, Kószó 1, Losoncz, Monoki 1, Nagy 2, Szilágyi 2, Szűcs 6, Urszuly 2. Vezetőedző: Teimel Róbert.

Teimel Róbert: - Az első mérkőzésen egy mindig jó erőkből álló Békéssel játszottunk. A mérkőzés első félidejében jó védekezéssel sikerült négygólos előnyre szert tennünk, majd ezt a második félidő elején még növelni is tudtuk. Ezután jött egy hullámvölgy, ami azt eredménezte, hogy az ellenfél átvette a vezetést. Volt tartása a csapatnak, visszahoztuk magunkat a mérkőzésbe, és a végjátékban helyén volt a szívünk. A második mérkőzésre nem sikerült úgy felpörögn , és ez meglátszódott a játékunkon. Tanulságos mérkőzés volt, mert ennél sokkal de sokkal jobban tudunk játszani. A végén ismét helyén volt a srácok szíve, és ha nehezen is de egy góllal nyertünk.

A rájátszás állása: 1. FTC 8 pont, 2. PICK SZEGED 7, 3. Kecskemét 5, 4. Békés 4, 5. Pécs 4, 6. Éles KISE 2, 7. Gyöngyös 1, 8. PLER 1.

Legközelebb március 7-én Békésen lépünk pályára a harmadik fordulóban.

 

Korosztály: