Vereséget szenvedtük a rangadón

Népes szurkolótábor előtt 34-30-as vereséget szenvedtünk hazai pályán az NB I/B-ben a BFKA-Veszprém ellen.

PICK Szeged U21-BFKA-Veszprém 30-34 (17-18)
NB I/B, 10. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Hargiati, Markó.
PICK Szeged U21: – Krivokapic – Tisza 3, Tusjak 2, Koszorus 5, Radvánszki 3, Hegedűs, Molnár R. Csere: Lakatos (kapus), Varga M. 3/2, Rea 1, Gazsó 4, Tóth M. 4, Szabó Á. 2, Szűcs B. 1, Gárgyán 2. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Igazi meccshangulat, népes szurkolótábor, „hajrá, Szeged!” buzdítás vezette fel vasárnap délután a PICK Szeged U21-BFKA-Veszprém NB I/B-s rangadót. Ez kellő lendületet adott nekünk, pillanatok alatt 2-0-ra léptünk el. A vendégek összekapták magukat, minden hibánkat gyors lerohanással büntették, így sikerült átvenniük a vezetést, sőt, volt olyan időszak, amikor négy találattal is elhúztak. Mi is többször szereztünk labdát, így a félidőre közelebb kerültünk ellenfelünkhöz, de még mindig ők vezettek, 18-17-re.

A második játékrész is hektikus volt. Támadásban sokat hibáztunk, így mindig kapaszkodnunk kellett. Egyre keményebb lett a meccs, ez a kiállítások számában is jelentkezett. Ismét komoly hátrányt dolgoztunk le, mehettünk az egyenlítésért, de nem éltünk vele, így pedig már nem volt visszaút, 34-30-ra vereséget szenvedtünk a rangadón.