Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor a továbbiakban az FKSE Algyő felnőttcsapatának az edzője lesz, így nem hosszabbította meg a szerződését. Klubunk megegyezett Vladan Jordoviccsal, a szerb szakember – évekig dolgozott Magyarországon – július 1-től veszi át a munkát.

Vladan Jordovics Vrbason kezdte az edzősködést, majd a Jugovic Kac munkáját irányította. Ezután a szerb válogatott másodedzője volt, majd elfogadta az Orosháza ajánlatát. A Békés megyei együttesnél három évig dolgozott. Távozása után az egykor világhírű Metaloplastika szakmai munkájáért felelt. Újabb külföldi munkát vállalt, Izraelbe, a HC Ramat Hasharon csapatának lett a vezetőedzője, amellyel megnyerte a ligakupát.

Vladan Jordovicsot hivatalosan kedden, a PICK SZEGED utánpótlásának záróösszejövetelén mutatjuk majd be, hosszabb interjút pedig szerdán olvashatnak vele.

Cikk: Süli Róbert 
Fotó:
Faragó Imre