Hírek

Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-án (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

Két győzelemmel indult az év

A PICK Kézilabda Akadémia két csapata is pályára lépett a bajnokságban. U18-as és U20-as együttesünk is győzelemmel kezdte az évet.

Nem kellett sokat várni 2023 első győzelmére. Az I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő U18-as csapatunk hazai pályán a DEAC együttesét fogadta. A #kiskékek nem adtak esélyt az ellenfélnek, magabiztos győzelmet gyűjtöttek be.

Vasárnap már bajnoki vár az akadémistáinkra

Az év első bajnoki mérkőzése vár a PICK Kézilabda Akadémia két c

Bronzérmes lett a magyar ifjúsági válogatott

A harmadik helyet szerezte meg a magyar férfi ifjúsági kézilabda

Hat akadémista az ifjúsági válogatottban

A héten edzőtáborral és egy nemzetközi tornával készül a magyar

Négy akadémista a serdülő-válogatottban

Edzőtáborral, majd két edzőmeccsel készül a magyar serdülő-válogatott, amelynek edzője a PICK Kézilabda Akadémia trénere, Szabó Levente.

A magyar együttes csütörtök óta Szentgotthárdon készül, majd a jövő héten Ausztria ellen felkészülési találkozókat játszik. Január 10-én (kedd) 17 órakor, másnap délelőtt 11 órakor mérkőzik egymással a két csapat.

Tornagyőztesek a #kiskékek
Budapesten szerepelt a Ferenczy-kupán az OTP Bank - PICK Szeged korosztályos csapata
Akadémistáink elkezdik az edzéseket

2023-ban elsőként a PICK Kézilabda Akadémia játékosai látnak munkához. Kedden délelőtt már edzésen vesznek részt a fiatalok.

Bronzérmesek lettek Eszéken a #kiskékek

Nagyszerű eredményt ért el az OTP Bank-PICK Szeged U16-os csapat

Vereség az utolsó bajnokin
Szoros csatában, vereséget szenvedtünk 2022 utolsó hazai bajnokiján az NB I/B-s bajnokságban. Végig nylít volt a küzdelem, minden esélyünk megvolt a pontszerzésre, de a rengeteg hiba megbosszulta magát. 
 
OTP Bank - PICK Szeged U21-Békés 25-26 (14-14)
NB I/B, 15. forduló, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 200 néző.
Fontos győzelmet arattunk az Ajka ellen

Remek második félidei játékkal, fontos győzelmet arattunk hazai pályán az NB I/B-s bajnokságban. Az Ajka ellen 29-23-ra nyertünk.

Hibátlan kecskeméti forduló

Remekel az I. osztélyó bajnokságban szereplőOTP Bank - PICK Szeged U15-ös csapata. A #kiskékek a kecskeméti fordulóban két magabiztos győzelmet arattak, és vezetik az A csoportot.

U15, I. osztály, Kecskemét
HÉP-Cegléd – OTP Bank - PICK Szeged 17–32 (10–17)
OTP Bank - PICK Szeged: Molnár, Oltványi (kapusok), Ábrahám 5, Erdélyi, Nagy E. 2, Benák 2, Hoffmann 1, Báló 3, Kocsis 4, Kőrösi 2, Matic 4, Répás, Vágvölgyi E. 4, Vágvölgyi Sz. 5. Vezetőedző: Balda Ákos.

Hazai vereségek

Vereséget szenvedett az NB I/B-ben szereplő PICK Szeged U21 és az NB II-ben rajthoz álló PICK Szeged U23 is.

Jutalmaztuk a Jó tanuló, jó sportolókat
A PICK Szeged-HSA NEKA NB I-es meccs félidejében a KÉSZ Group jóvoltából ismét jutalmaztuk a Jó tanuló, jó sportolóinkat. A díjat a KÉSZ Group nevében Klementisz-Csikós Gábor, míg a klub nevében Fekete Róbert adta át.
Kettős meccs szombaton

Szombaton két meccset is rendeznek a PICK Arénában: 15 órakor a

Megnyerte az Akadémiák tornáját a PICK Szeged U16

A #kiskékek a hétvégén az Akadémiák tornáján vettek részt, és két nagyszerű győzelmet arattak. Előbb a BFKA-Veszprém csapatát verték magabiztosan, majd a második meccsen a NEKA együttesét múlták felül, így megnyerték a viadalt.

Vereséget szenvedtük a rangadón

Népes szurkolótábor előtt 34-30-as vereséget szenvedtünk hazai pályán az NB I/B-ben a BFKA-Veszprém ellen.

17 góllal nyertünk Balmazújvárosban

Nem volt kérdés, magabiztos győzelmet aratott a PICK Szeged U18 az I. osztályú bajnokságban.
A kiskékek a 15. perctől fokozatosan növelték az előnyüket, igazi csapatként küzdöttek, hiszen minden mezőnyjátékos betalált a kapuba. A végére egyetlen kérdés maradt, mekkora különbséggel nyerünk. A vége 17 gólos siker, remek győzelem!

Két győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérleg

Az elmúlt hétvégén öt meccset játszottak csapataink. Két győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegünk.

Az NB I/B-ben szereplő PICK Szeged U21 Salgótarjánban lépett pályára. Végig kiélezett küzdelem zajlott a pályán, volt esélyünk a pontszerzésre, de végül nem sikerült egyenlítenünk. NB II-es csapatunk, a PICK Szeged U23 magabiztosan tartotta itthon a 2 pontot, és nyert a Kondoros ellen.

Idegenben a PICK Szeged U21 és hazai meccsek

Négy meccset is itthon játszunk, egyedül a PICK Szeged U21 lép pályára idegenben. A PICK Szeged U21 NB I/B-s csapata idegenben, Salgótarjánban lép pályára. Szombat 18 órakor kezdődik a meccs.

Akadémiai kiválasztó házigazdái voltunk
Hétfőn benépesült a PICK Aréna, a Ludányi Márton sportcsarn

Oldalak